bewonersbijeenkomst in de wijk

Kom naar de bijeenkomst over het warmtenet  

12 september in de ontmoetingskerk

We vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te houden over de voortgang van het warmtenet. Tijdens de bijeenkomst op 12 september behandelen we onderwerpen die voornamelijk interessant zijn voor inwoners die wonen in warmtenet fase A. 

Straten en woningen warmtenet fase A:
Reina Prinsen Geerligssingel, Freule van Dorthsingel, Marga Klompélaan, Haya van Somerenlaan, Suze Groenewegstraat, Aletta Jacobsstraat, Joke Smitstraat, Vrouwenrecht 1-35 oneven & 2-32 even, Anne Franklaan 1-15 oneven & 2-16 even.

De avond zal bestaan uit een plenair gedeelte met informatie over de voortgang van warmtenet Klapwijk en er zal een spreker die iets vertelt over een duurzame aardwarmtebron. Tijdens het tweede gedeelte van de avond kunt u aanschuiven bij verschillende thematafels waar u uw eventuele vragen kunt stellen. U kunt in gesprek gaan over warmtebronnen, de werkzaamheden in huis, verbruikskosten, tarieven, financiering en subsidie.

Woont u niet in warmtenet fase A maar wilt u hierbij betrokken zijn, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Programma bewonersbijeenkomst

19:00 uur    Inloop

19:30 uur    Welkom en voortgang warmtenet Klapwijk

19:45 uur    Sprekers duurzame bron en ervaringen warmtenet

20:30 uur    Tafelgesprekken met elkaar en deskundigen over warmtenetten, duurzame bronnen, werkzaamheden in huis, verbruikskosten, ISDE-subsidie en financiering

21:30 uur    Einde bijeenkomst

Woningopname en keukentafelgesprek - een aanbod op maat
Woont u in warmtenet fase A en heeft u nog geen keukentafelgesprek gehad? Dan kunt u zich nog steeds hiervoor aanmelden. Als wij uw aanmelding voor een keukentafelgesprek hebben ontvangen, wordt u gebeld om een afspraak in te plannen.


We hopen u op de bijeenkomst te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

HVC in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp en ToekomstGroep.

Aanmelden

bewonersbijeenkomst en/of keukentafelgesprek